Ředitel

Ředitel

Alkohol je v popředí,
spotřeba až zaráží,
Čech jej savem naředí
v jedné z mnoha garáží.

 

Garáž nuzná v ústraní,
vytahané tepláky,
neb chudoba neraní
sousedící dobráky.

 

Když je várka kompletní,
naložena k odvozu,
nálada se proletní,
přijde změna ohozu,

 

tepláky jdou do prádla,
tajná šatna v podkroví,
postava se vykradla,
kdo neví, ten nepoví.

 

Elegantní výletník,
šatstvo krále salónů,
doma triko za pětník,
v kufříku pár melounů,

 

které množí ředěním
nelegálních lihovin,
kdo má problém s viděním,
dostane se do novin.

 

Chemik letí za létem
pronajatým tryskáčem,
neřeší vztah k obětem,
je veselým boháčem,

 

doma chudák z okálu
stiženého rozkladem,
na Haiti král lokálu,
s ostrovem a pokladem.

Autor vkl, 01.11.2012
Přečteno 694x
Tipy 3
Poslední tipující: Do Ga, Kirsten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí