Blood & Honor

Blood & Honor

Anotace: Je to o vlastenectví a válce

BLOOD & HONOR

Když krev se v bitvě potí
Tak čest je nám drahá
Když nastolená vláda se bortí
Tak my tu hrdě stojíme
Byť vlajku a barvy naše ctít musíme

Proto řveme při krveprolití
Hymnu svou
Krev a Čest potit se musí
Ať nepřítel v ratolišti krve se dusí
Krev a Čest křtí vlajku naší
Kdo jí honosně nosí? Přec naši…

Náš život hrdě v barvách naší vlasti pokládáme
Vlajkonoš není práce je to odměna
Odměna vojáka co vlastencem je
Tak jdem hrdě je pobít pro čest a slávu
Jsme psanci jsme vrazi ale hlavně hrdí vlastenci

Proto řveme při krveprolití
Hymnu svou
Krev a Čest potit se musí
Ať nepřítel v ratolišti krve se dusí
Krev a Čest křtí vlajku naší
Kdo jí honosně nosí? Přec naši…

Hrdě stojíme vyrovnaní v první linii
Kdy palebná síla vede
Padáme tváří k zemi
Není to potupa je to čest položit
Život za vlast a matičku naší

Tanky ty proklaté stroje války
Drancují si cestu mrtvými těly
Surová síla pekelná to je
Kulka střídá kulku
Voják za vojákem padá,
ale hrdě jdeme dál


Proto řveme při krveprolití
Hymnu svou
Krev a Čest potit se musí
Ať nepřítel v ratolišti krve se dusí
Krev a Čest křtí vlajku naší
Kdo jí honosně nosí? Přec naši…
Autor The Crow, 05.01.2013
Přečteno 849x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hnědej odpad...!

20.09.2022 08:51:16 | MonoGame

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí