Mys Arktičeskij

Mys Arktičeskij

Z lyží jsem upadl, když se to stalo
pískot a třískot, zazněl hřmot z děl
dunění v salvách, zachvěl se nemálo
led pod nohama, máš mít cos chtěl

u Severní země nadohled chcípnu
ledový hřbet mě nadzvedl blíž
k nebesům, chcete-li, k věčnému hypnu
připravit, na start, přestat bejt již

cunami láme pláň, vlní led, tříští
zemětřesení sporadicky
udeří tady, můj stín na kluzišti
oceánu problém statický

řeší jak umí, na mys Arktičeskij
docloumám se ať, zjistím zda zbyl
na kameni kámen, z houpačky hezky
seskočím.. ne snad, abych se zabil
Autor Petbab, 17.03.2013
Přečteno 941x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí