Moře

Moře

LED diodové radioaktivní sklenky
s efektem ozáření
připomněl mi nález brašny.(dot)šílenky
hele támdle, vážení

nevěřícně mě jala pochybnost zcela
proč a kdo nechal ležet
dozimetr na slupce moře těla
ledové, nenáležet

nikomu, nic necítit, nelze nutně
zvedám jej v lokalitě
kde někdo měřil v dobré víře nudně
vyhlížející sytě

bílou pláň bez konce, pod bundou ohřívám
přístroj, jenž oživím snad
zavděčil se mi, když na něj se podívám
s hrůzou..
z rukou taky bych vypad
Autor Petbab, 04.04.2013
Přečteno 813x
Tipy 1
Poslední tipující: Doradan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí