Rande se zákonem

Rande se zákonem

Ráda randím s nebezpečím,

sem tam se vyspím se zákonem.

Často spolu flirtujeme,

vždycky mi ta schůzka vyjde.

Nebaví mě nudný a klidný vztah,

chci pořádný adrenalin.

Co by byl život bez nejistoty,

rychle, aby mě neudusil plyn.

Autor Katherin Bidmonka, 08.06.2016
Přečteno 848x
Tipy 2
Poslední tipující: Annie Tauer Jackson, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí