Tenkrát v Mexiku

Tenkrát v Mexiku

Anotace: Stojím a v ruce mám pivní basu zavřenej za vraždu v El Pasu Byl jsem jen obyčejnej mexičan asi j...

Stojím a v ruce mám pivní basu
zavřenej
za vraždu v El Pasu
Byl jsem jen obyčejnej mexičan
asi jako Danny Trejo
či Sanchcez Rodrigo
Mojí druhou rodinou však byl drogový kartel
našel jsem si v něm i pár přátel

Jednou mi šéf La Muerto
řek
mám pro tebe chlapče jeden kšeft
Přepadneš bar u zpívajícího kaktusu
a ze skladu vezmeš
všachny bedny špirutusu

Nikdo z nás tenkrát nečekal odpor
ale šéf baru byl pěknej Magor
Kulomet on měl ukrytý v kytaře
jako v tom filmu tenkrát v Mexiku

A já sem před barem stál
a cítil jsem se jako Zorro
u baru seděl režisér Del Torro
a psal zrovna scénář nového Hobita
to však netušil že zachvíli vejde
dovnitř bandita

A tak nic netušíce
objednal si ještě jednu Láhev Tequilly
a rozhodl se že Hobita rozdělí
na tři díly
a v tu ránu z mé pistole vyšla rána
schytala to kousek opodál
stojící kurtizána

Skácela se na zem
než však zemřela zavrněla blahem
potom mi došlo že zabil jsem Esmeraldu
a šel jsem se sám
udat
po policejním výslechu však přišel
vhod zubař
Potom padl ortel a já jsem
odsouzený k smrti
zemřu tak brzy
a nic jsem si neužil
jen jsem se zadlužil

Před mojí popravou však
navštívil mě sám Antonio Banderas
a Steven Segal
Arnold Schwarzcenerg
a Sylvester Stallone
ten mi donesl ještě meloun
potom už však přišel můj čas
Game Over
řekl kat
a zlomil mi vaz
Autor Pajalord, 08.01.2017
Přečteno 832x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí