Sorry jako

Sorry jako

Sorry jako,
chcípneš pako,
pervitin jsi prodával,
s mafií sis zahrával,

sorry jako,
chcípneš pako,
nechám ti projít hlavou,
z Beretty kulku pravou,

sorry jako,
chcípneš pako,
podrazil jsi kolektiv,
smrt být tvoje perspektiv,

sorry jako,
chcípneš pako,
unesem ti rodinu,
pak si sníme svačinu.
Autor D3dl0z3R, 09.02.2017
Přečteno 1242x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, lukassnajdr, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí