Hrály píšťaly

Hrály píšťaly

Hrály píšťaly mužům statečným,
když do bitvy táhli.
S každou další minutou jejich naděje slábly.
Hrály píšťaly mladíkům, z domova vytrženým.
Táhli krajem spáleným,

táhli dnem i nocí.
Nevěděli co je za den, nevěděli kolik času jim zbývá.
Oheň v jejich očích zmírá.
Strach byl pánem jejich srdcí.

Přesto všechno stále šli dál,
než na schůzku s osudem se dostavili.
Když bojiště zahlédli, v tu chvíli jejich naději zmizely.
Teď umírají, nevěří, že by na někdo vzpomínal.
Autor Whisky Wolf, 09.05.2017
Přečteno 794x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí