PzKpfw VI

PzKpfw VI

Dlouho vašim očím budu skryt,

pak příliš pozdě bude meče vytasit;

pruhy mám jiné, než tygr běžně má,

a srst moje je těžká, kovová.

Dlouho čekat budu, hlídat horizont,

než dorazí zpěv holubičí z front;

pak prudce drápy zaryjí se do hlíny

a krutě budu lámat smrky, modříny.

Z mých nozder s kouřem vylije se vztek,

vy poslední můj dostanete polibek...

Autor Oxík, 11.05.2017
Přečteno 856x
Tipy 2
Poslední tipující: Dědek, Ravena Lupus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí