Fluidipalium; prolog.

Fluidipalium; prolog.

Anotace: Plazma myšlenek na hrotu stojateho jezera neutichajici vášne pro nový společný projekt.

Malá bytustka s eliptickymi ústy se vkrádá do usti dvou obepinajicich krasohledu,

vidí zasněžený kraj nespatrenych světů, neexistujících setkání a dosud nenavstivena místa budoucnosti.

Místa malovaná štětcem mistru, hudbou nebeských sfér a ovalnych zjevení na kulatém stole historie,

obrácené stojatymi pilíři velkého divadla konkvistatoru mysli, jenž střeží její poslední dochované tajemství.

 

Bytustka zplozena zplozenci z vesmírné piksle z plexiskla, jež zplaskla do bodu záporného prostoru.

Vytvořila tak rej černých děr a imaginarnich implozi ve čtvrtém plánu námětem oděné skutečnosti.

Skutečnosti natolik imaginární, že její magie spočívá v setkání pravdepodobnosti vyšívaného vzoru vnímání a nadvnimani.

 

 

Bytustka jménem Fluidipalium, přišla z deváté dimenze, spatrena v knize proroctví Amanita,

ve vůni Salvinorinu, vyslankyne podzemní říše, aby ocistila lidské smysly, pozrela lačná fiktivní zreni konzumních zrnění bratrů a sester současnosti.

Její moc a schopnosti nejsou plně prouzkoumany, jako mozek plného potenciálu, střípky paranormalniho spektra, stává se subjektem výzkumu pro přítomnost extrasolarni inteligence v kvadrature kruhu lidství.

 

Je zde aby vyvedla živé za oponu jejich nevědomosti, nebo poodkryla tajemství opakujících se mlýnu lidské mysli?

Žije v těle a imaginaci imaginace, vyrknuta v nejvyšší erupci surrealnych postupu, proklata odenim zázračných pláten budoucnosti,  malovaných vaší rukou, s graciezni virtuozitou svate nymfy.

Sama její přítomnost zmnozuje naše povědomí a zvědavost o existenci života zde na Zemi, kde být znamená opanovat skryté pochody dvojího, neviditelného života.

 

Fluidipalium je jako Sen, přízrak z Memorabilii, studie lidské duše ve stádiích zázračné jasnozrivosti, či úplné promnene v rozkladu a casticovem znovuzrození.

S ni přichází do světa vidění, poetika fludipalie, ozveny dávného, mytickeho světa, stvořeného a zničeného na ramenou miniaturních, fraktalnich hrdinů.

Hrdinů, kteří rozctvrtili své těla a duše, pro výzkum a expanzi příštích rodidel budoucnosti, v umluve dějin a svobody tvůrčí konstituce nových století nacházení.

 

A tak se poslední z nich vzdala silám Imaginace budoucnosti.

Silám na jejichž konci bdí počátek Tvé moci. Počátek tvůrce a nové mapy k vidění zítřka.

Autor Happyyz, 05.02.2018
Přečteno 552x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí