Hory Bohů

Hory Bohů

Anotace: Tyrants Of Arcän - Mountains Of Gods - Call Of The Winter Mountain 2019

kde tam vítr fouká tam mocný válečník bohy vzývá
krev doliny se line jako bájné řeky světa midgard
bitva má své temné tóny to z dálky se valí vojenské kolony

sekera meč či ruce holé
krajiny jsou mrtvé
havran již krouží na bojištěm
je okem boha Odina

ten se hněvá že jeho patrola je mrtvá
hromy blesky černý mrak
to havran na polem krákorá
svolává své mrtvé bratry

Valkýry se valí jako ledová lavina
v chrámu boží teče medovina
všichni jsou tam si rovni
dostávají druhou šanci k boji

už se kumulují v roji
aby bratry v boji pomstili
krev zas teče valí se jak láva
už je krví zbrocená tráva
Autor The Crow, 02.11.2018
Přečteno 707x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Marcella, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí