Pomatený sen

Pomatený sen

Anotace: Podle skutečného snu...

To byste nevěřili, co se mi zdálo,
Ke zbláznění už chybělo málo!
Šla jsem s rodinou po silnici,
vtom slyším auto, blíží se ke krajnici!

Jsou to nacisti, a jdou po nás!
Teď autem by se mizelo snáz.
Poblíž byl ale les, náš hrdina.
Schovali jsme se, já a má rodina.

Už tu nejsou, odešli,
Zato jiní přišli!
Krvelační Vikingové!
Všichni jsme hráli mrtvé.

Jedna žena na mě mířila šípy...
Ležela jsem tam podél lípy....
Nakonec odešla,
Pak jsem zaslechla....

Jakoby křik malých Šmoulů...
Kouknu se na zem, dolů,
A jsou tam!
A pomáhají nám.

Zavedli nás do jejich tábora.
Byli taková naše opora...
Dokud nepřišla ta zprávička,
že je válka a já jsem jejich pánička!

Že vedu do války svou armádu,
však já jim předvedu tu Pomádu!
Jenže mám v armádě Šmouly,
dva draky, a samé další mouly!

Zatímco ve druhé armádě,
číhají zabijáci dost hrdě:
Vikingové s nacisty,
ti nám zlámou všechny prsty!!

No, tak takový sen se mi zdál,
Život jde naštěstí dál.
Jen bych si hrozně přála,
aby tato válka skutečně nevzplála...
Autor Iliean06, 02.07.2020
Přečteno 437x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, MatyhoZmaty, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý sen ;)

03.07.2023 05:49:00 | MatyhoZmaty

Zbrocena potem jistě bylas ráda
že ve zdraví dožila ses rána...
pobavila ;)

03.07.2020 13:07:41 | Emily Říhová

Autor b napsal:
"Jedna žena na mě mířila šípy...
Ležel jsem tam podél pípy...."

02.07.2020 21:15:29 | Lesan

Šmoulí nacisti, super :o) pobavilo

02.07.2020 19:20:59 | Crazymike

Děkuju

02.07.2020 19:24:26 | Iliean06

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí