Jednou nastane čas

Jednou nastane čas

Anotace: Báseň o povstání národa v Praze ohledně covidu

Sbírka: Písničky z domova

Jednou opět nastane čas,
aby občané vyšli do ulic
kdosi pozvedl národu hlas
aby zakřičeli z plných plic

Dav se houpe na špičkách
už pomalu houstne jako dým
tolik zloby,v těchto lidičkách
přesto o nich tak málo vím

V ulicích stále málo vzduchu
blízko ozvala se třaskavá rána
,,Pryč od kouřících dělobuchů"
zvolala dívka, jako růže planná
Autor Petr27, 11.10.2020
Přečteno 437x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí