A-10 Thunderbolt II

A-10 Thunderbolt II

Anotace: Báseň o praseti, jež není rychlé a hezké už vůbec ne. Co ovšem je, je oblíbené armádou pro své schopnosti...

Bylo jednou jedno prase

Prase bradavičnaté

Není hezké, není rychlé

Není zaměnitelné

Umí ale

chro,chro,chro,chrochtat!

 

Tohle prase letí zase

Prase bradavičnaté

Není nové, není tiché

Není zanedbatelné

Umí ale

chro,chro,chro,chrochtat!

 

Prase letí, na cíl míří

Prase bradavičnaté

Není Ahmed, není Abdul

Není žádný Talibanéc

Umí ale

Chro,chro,chro,chrochtat!

Autor Jinax, 26.03.2021
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: The Crow, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí