Armagedon

Armagedon

Anotace: reportáž psaná na ...........

ztrácíme dech
nehledáme
na hrudi je kamení

v posledních dnech
umíráme
bez duše jsme ztracení

písmo na zdech
nevnímáme
co má býti k přečtení

hrdina zdech
neslavíme
bez kyslíku dušení

poslední vzdech
zapíráme
Krista Pána zjevení
Autor Uličný, 11.04.2022
Přečteno 330x
Tipy 6
Poslední tipující: Fialový metal, mkinka, Sonador, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí