Útěk z fronty

Útěk z fronty

Sám voják v poli, ztracen svému oddílu

Za nepřátelskou linií leží tu skrytý

Moc dobře ví, že nedočká se civilu

Nemůže zůstat tu věčně ukrytý

 

Na cestu vydá se, netuší kam jít

Na každém kroku mu nebezpečí hrozí

Bojí se, že už neuvidí slunce vyjít

Na jeho straně nestojí už bozi

 

Zkouší se přes pole do bezpečí dostat

Netuší, jakou chybu to jen udělal

Jak asi dokáže v téhle zkoušce obstát

Pod nohou malinký drát se mu zabělal 

 

Už mu to došlo, je v minovém poli

Nechce se nechat roztrhat na kusy

Z pouzdra už loví svou vlastní pistoli

A poslední výdech mu uniká z pusy

Autor fisus, 24.07.2023
Přečteno 160x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Žluťák, Jan Kacíř, Marry31
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí