Sbor věrných I.

Sbor věrných I.

Anotace: Cyklus na pokračování: Chrabrý Fridrich

Sbírka: CHRABRÝ FRIDRICH

Náš udatný hrdina putuje

V srdci tepe mu žal

Závoj topolů kol ho lemuje

Kos zapěl kdes opodál

 

Hoj co za vír tu střelkuje

A Fridrich meč z pochvy tasí

Leč zpěv se stále opakuje

Pochybnosti tu ze stromů visí

 

Melodie line se a uši třísní

A koníček vraný kolena podlamuje

Zlo lidské nedůvěry tu běsní

Ejhle - tu Fridrich štkavě běduje!

 

 

 

 

 

 

 

Autor Riscoperdo, 12.08.2023
Přečteno 171x
Tipy 5
Poslední tipující: Žluťák, IronDodo, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí