Sněžně srdcová Madona

Sněžně srdcová Madona

Anotace: Mému včerejšímu snu.

Spletla jsem se, už to vím,
snad svou chybu napravím.
Madono, má matko drahá,
mezi všemi jen Ty pravá.
Panno nejčistší a sladká,
Bohem vyvolená. Zkrátka
spetla jsem se, už to vím.
Ráda na Tvůj obraz zřím.
Odpusť nejraději všem,
popros všech andělů sněm,
aby naše Země milá,
už v temnotě nebloudila.
Spletla jsem se, už to vím.
Na tvář políbit Tě smím.
Jako dítě s korunou
držíš srdce nad lunou.
Jedno z nich se rozlomilo,
zvláštní obraz vytvořilo.
Nejsou už tři ale čtyři
Tví hvězdní rytíři.
Spletla jsem se, už to vím,
že svou chybu napravím.
Autor Inge, 21.05.2007
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: denebrin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí:)

21.05.2007 07:03:00 | kakaoo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí