Zahradní dar

Zahradní dar

Anotace: Medailónku Panny Marie.

Toulám se klášterní zahradou,
sedám si a vstanu,
medailón na zemi křičí:
snad tu nezůstanu!
Někdo mě při modlitbě ztratil,
odešel a už se nenavrátil.
Toulám se klášterní zahradou,
už nejsem sama,
na krku medailón visí,
nad hlavou letí vrána.
Večer se schyluje,
čas na modlení,
hlavou mi láska putuje
a srdci zbývá snění.
Autor Inge, 21.05.2007
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snění? Snad kdyby tam nezbývalo nic...

21.05.2007 07:46:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí