OPORY

OPORY

Anotace: PROTI DROGÁM??

Domove, oporou jsi mojí
v životě, v těžkém vleklém boji,
a rodino, jež při mně stojíš,
oporou jsi mojí.

Otče náš, jenž jsi v nebesích
a v nás a všude, dík, že jsi.
Anděli, jež mé rány hojíš,
oporou jsi mojí.

Anděli boží, strážce můj,
bělavý jak jelení lůj,
při mně stůj.

Drogo, jež nabízíš se mi
skýtajíc mylné zázemí,
která mě v marnost ráda strojíš,
ostudou jsi mojí.

Ne opora! Ne opora!
Jsi, po čem srdce okorá
a po čem život stane se
směsí bludu a agrese!

Anděli boží, strážce můj,
bělavý jak jelení lůj,
je třeba, bys dál při mně stál,
před námi dlouhá tkví cesta…
Autor china white, 15.06.2007
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Amen

28.08.2007 22:17:00 | jiljovský

Vyjádřila jsi jasný postoj i touto básnickou motlitbou!

15.06.2007 22:13:00 | Bíša

Ať Tě Bůh provází na Tvé cestě, nezapomeň-i kdyby všechno zklamalo, On tě miluje... Hodně štěstí a hojnost Božího požehnání...

15.06.2007 20:46:00 | Petite Francaise

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí