Modlitba pro dědu

Modlitba pro dědu

Anotace: modlitba....

Andělíčku, můj strážníčku,
opatruj dědečkovu dušičku.
Opatruj ji den i noc,
od zlých sil, andělíčku, mu pomoz.
Chraň ho prosím okem svým,
tak, jako chráníš mě, před neštěstím zlým.
Andělíčku, stražce můj,
za dědečkovou duší vždycky stuj.
Autor smaragd1, 12.07.2007
Přečteno 521x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí