Apokalypsa

Apokalypsa

Anotace: Takova kratsi basen o Apokalypse...

Apokalypsa

Když temnota obestírá zemi
Když o život jde mi
Když blíží se finální očista
Přichází Apokalypsa

Když objevuje se hrůza, jakou nikdo neviděl
Když umírá sám Gabriel
Když stínoví jezdci tmou se prodírají
A mrtví povstávají

Chaos stává se vládcem všeho
Svět ničí něco nepoznaného
Je to nejmocnější kouzlo
Jež popírá dobro i zlo

Nikdy nebyla žádná spravedlnost
To jsou jen mýty
Nyní vítězí pekelná mocnost
Přichází radost z žití
Autor Overkill, 29.07.2007
Přečteno 575x
Tipy 1
Poslední tipující: Egretta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěhný...zvláš ten kousek s Gabrielem je stylovej. Ta tvoje tvorba mi připomíná dílka jedný slečny...kupodivu metalistky:)

10.11.2007 21:21:00 | Egretta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí