Součet mého svědomí

Součet mého svědomí

Anotace: Tak se nám ten čas ze dne na den krátí, jsme jenom obyčejní lidé, žádný nejsme svatí. Věnováno mým očistným snům. :-))

Můj život se pomalu chýlí ke konci.
Vždy jsem si představovala život jako cestu
zahradou s kosatci a zvonci.
Jenže už vím, že neujdu svému trestu
za hříchy byť i z nevědomí,
jež očernily mé svědomí.
Už vím, že je peklo, očistec i ráj,
který je plný lásky jak na zemi měsíc máj.
Už vím, že ráj je jen pro vyvolené,
byť je to místo, kam všichni lidé chceme.
Co více říct, snad jen naplňme svůj čas na zemi
než skončíme za smrtí hranicemi...
Autor Inge, 06.08.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí