Antikrist

Antikrist

Anotace: piste komentare dik....a chyyby kaslete...

Na oltaří bleda žena leží,
že Bůh ji pomůže tomu slepě věří.
Ja k one ženě přistupuji,
magickou formuli z pergamentu vyslovuji.
Vyděšená řve z plných plic,
mé odřikavani nezastavi nic.
konečně je poslední verš vysloven,
demon z pekel je smím tělem propojen.
Na lidskou ženu se vrhl stín,
ja s demonem v těle ji oplodním.
bolestí a vzrušením křičí čím dál víc,
to povzbuzuje muj chtíč.
Tak už je konec v ženě je me semě,
dal jsem do toho všechnu silu ktera byla ve mě.
Vstávam a od oltaře odstupuji,
se svou vůlí demona z těla vypuzuji.
Hroutím se na zem,
svou magii a demonem jsem byl zrazen.
o devět měsícu dal,
na truně mé tělo a v něm demon kral.
Nově zrozené dítě v náručí,
král zkázu světu zaručí.
Výsměch a k ní čista zloba,
tohle jsou demonova slova:
Dítě mnou zrozené,
lidskou rasu na smrt požene.
Syn můj svět zničí to jsem si jist,
on je ten přezdivaný Antikrist.
Autor kikr, 14.08.2007
Přečteno 565x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) no, já ty pebná nefvy, abych to do konce přečetla, měla... a líbilo se, i kdyý ,místama poněkud kruté... ostatně není všechno jen veselé, krásné...

31.07.2008 23:06:00 | Caracol

Antikrist by z tebe měl radost ten taky rád ničí výtvory Boží a tohle zničí vše hlavně pevné nervy přečíst si to do konce.

23.08.2007 00:39:00 | Jsem ten kdo jsem

ja bych komentar mel:)
tenhle kousek patri do sekce: laska vyznani

jinak odkaz basnicky je dost vseobecny az snovy, nebezpecne snovy

a forma je takova,jako kdyz to nekdo pise v Outlooku a zapomene stisknout F7 (coz bejva muj pripad)

15.08.2007 07:39:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí