Neznámá tvář..

Neznámá tvář..

Anotace: .

Neznám Tvoji tvář,
snad ani jméno,
všemohoucí nejsi,
natož chabý lhář...

Splétáš nám osudy,
cesty v jednu svádíš,
odíváš kabáty z ostudy,
když s jinými nás podvádíš..

Někdo říká malý je,
jiný zas že,
až za obzor dohlédne,
a poté v nebi ulehne...

Kdo pravdu má,
a co v ní se skrývá?
tváři mě neznámá...
prozraď..
Autor Roger, 28.08.2007
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a třeba ani nemá tvář...

01.09.2007 18:49:00 | lidus

Třeba k nám tvář nepromlouvá ústy...ale jedno je jasné, nikdo nemá rád její přílišné ticho...:)

29.08.2007 10:16:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí