Otázka

Otázka

Anotace: Proč?

Někdy se ptám...
Proč?
Proč jsem tu?
Proč žiju?
Proč teď?
A proč zrovna tady?
Proč ne někde jinde?

Proč se nedá vrátit čas?
Proč se nedá zpomalit?
Nebo radši zrychlit?...

Proč se ptám?
Proč křičím?
Proč mám být nešťastná?
A proč všichni mlčí?
Proč neslyším žádnou odpověď?
Nikdo mi neodpovídá...

Pro koho žiju tady?
A pro koho bych mohla žít tam?
A kde je vlastně tam?

Ty to víš...
Mluvíš na mě...
Já tě neslyším.
Možná neposlouchám.
Možná to nemám slyšet.

Stejně díky.
Díky Tobě.
Díky Bohu.
Autor Morgana la Fay, 03.09.2007
Přečteno 455x
Tipy 1
Poslední tipující: Isobel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fakt paráda. Moc se mi líbí jak píšeš. "Něco" v tom je. Asi ty...:-) Super!

21.01.2008 11:48:00 | Isobel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí