Řeč Bohyně

Řeč Bohyně

Anotace: co říká naše Paní na náš svět..?

cvrčci svou píseň zpívají
v tichu nekonečném
psi do noci štěkají

hledám kouzlo
hledám hvězdy
ne na obloze
ale ty v nás

hledám kouzlo
mezi světy
snad najdu
dnes klíč snáz

bez myšlenky
bez nápadu
se toulá duše
temnou nocí

mraky nad ní
země pod ní
snad jednou
létat bude moci

na kamenech
pod listy
se kouzlo už jen připomíná

lidé,lidé
co je to dnes
proč se na vše zapomíná

stejně jako
hvězdy v nás
utekla i kouzla

Ne že by chtěla
To z nás víra sklouzla

A svět není krásný
Kde je zázrak?
Kde je krása
Lidé, co to máte za přání

Z vaší vůle
Všechno ztichlo
Je tu jen prach bez poznání

Pak se řekne –
Hledej hvězdy,
Když nám ze srdcí odešly

Klíč je ztracen
Možná se najde
Možná je už zmizelý

přesto jsou hvězdy na obloze
jsou našimi zrcadly
abychom je jednou
zase v sobě nalezli.
Autor Angee Withwings, 07.09.2007
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký..uctíváš kult Bohyně??? nebo jsi wiccanka??

08.09.2007 01:41:00 | Cassandra

Moc pěkný...

07.09.2007 15:04:00 | OndraK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí