Tvůj palác...

Tvůj palác...

Anotace: /Klepejte a bude vám otevřeno/

Dej mi svou ruku
a jdi se mnou po všech pokojích
svého nekonečného
paláce...

Ukaž mi komnatu po komnatě
všechny otevřené dveře
a krajiny neznámých
obrazů...

Ukaž mi každou část
všeho toho(nevím jak to pojmenovat)
Kde bydlíš
a neustále na nás všechny
čekáš...

Až konečně začneme klepat
na Tvé dveře...

Svou pokorou a láskou...
Autor kavec, 27.09.2007
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ráda si Tvé básně pročítám.Jsou plné pokory a víry.
Je to něco čemu se snažím porozumět.

28.09.2007 10:06:00 | s.e.n

Moc hezká myšlenka.

27.09.2007 12:09:00 | Eviah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí