Vyprahlá země

Vyprahlá země

Anotace: Tak tohle je malé dílko pojednávající o tom,jak se cítím v kostele.

Na protější straně hranice,
mění vodu ve víno.
Někteří lidé tvrdí,že to,
co lisují z hroznů,je ďáblova krev.
Jiní ale říkají,že to je sám vykupitel,
který přichází ze zlých a dávných časů.
Mně to ale pomáhá zapomenout,
že jsme se narodily jen proto,
abychom nakonec zemřely.

V požehnaném jméně Ježíšově,
zaslechl jsem,jak kazatel říká,
že jsme boží děti,
a že se Ježíš jednoho dne vrátí.
a já uvěřil,že má snad pravdu.
Když ale pil své mešní víno,
neměl jsem z toho právě dobrý pocit.
Když jsem odcházel do temné noci,
modlil jsem se k Bohu za vodu,
kterou bych zchladil to horko ve svých žilách.
Zdálo se mi,že má duše je v jednom ohni,
a já musel uhasit ty plameny,
všechny mé sny se změnily v hromadu popela
a moje budoucnost se rozplynula.
Autor Lord Aragorn, 05.11.2007
Přečteno 414x
Tipy 2
Poslední tipující: Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A potom jsem poznal, že Ježíš je živý
že tady je ve svatém Duchu přítomen
stále činí veliké divy
stačí mu říci, dát mu život svůj
On je ten přítel nejlepší
je blízko...

05.11.2007 13:38:00 | Šantir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí