Důvody dneška?

Důvody dneška?

Anotace: Dobře, některé Ti dám.

Znám Tě blízký můj.
Odjakživa.

Ta žena Japonce,
osamělá a dva syni,
jsi jeden z nich?

A miláček žen,
horká krev. Kočovník.
Jsi jedna z krátkých lásek mých?
Sám v domě velkém umírám,
proč jsem vše dělal pro sebe sám!

Důvody, poučení, posun a odpuštění.
Nejlepší kamarád,
blízké srdce.
Prolínání věcí nesmrtelných.
Autor Oči, 22.11.2007
Přečteno 426x
Tipy 8
Poslední tipující: Meriel, WhiteSkull, NikitaNikaT., Ishtar, excited
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Děkuji :)

14.02.2008 11:43:00 | Oči

Pro mne je to celkem myšlenková básenka, dobře napsaná.

14.02.2008 07:37:00 | NikitaNikaT.

jo to už jsem četl je to krásné je to z tebe

27.11.2007 11:29:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí