Mé kroky jdou s Tebou=)

Mé kroky jdou s Tebou=)

Anotace: Má včerejší modlitba ke Kristu...

Život vedle Krista,
náruč veliká.
Útěcha a radost,
rád tě má.

Neopustí nás ani v té nejtěžší chvíli,
ani když jsme zhřešili.
Naše srdce přijímá, jaké jsou
a v skrytu duše je Ježíš touhou mou.

Tys jediný mne bral takovou,
dveře byly otevřeny,
vstoupils s láskou svou,
vešla láska, radost a klid.

Touto cestou vyznávám Ti dík.
Ještě že tu jsi Pane náš.
Uč mne, jak mám žít,
jak správně přijmout Tvá slova,
jak lásku opět obnovit.
Autor losberundos, 09.12.2007
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: Šantir, Catherine Noir
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí