Zpověď

Zpověď

Anotace: ....

Otče, zhřešila jsem,
milovala jsem chlapce,
milovala jsem ho celou svou duší i celým svým tělem.
Tělem, dcero?
Ano otče, tělem, dala jsem mu své tělo.
A proč jsi to udělala, dcero?
Tvrdil, že měm miluje.
Ach dcero...
Já vím, otče,
jenže on je tak sladký, tak dokonalý.
Ale dcero, důležité je srdce, ne vzhled.
Otče, já vím,
budu se kát!
Autor petulkak, 15.12.2007
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám, ale... Všechno se dá vrátit...

27.12.2007 19:17:00 | violette.heaven

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí