Dopřej..

Dopřej..

Anotace: Malá prosba snad nezůstane nevyslišena..

Můj milí bože pane můj,
Dej ať zůstanu vždycky svůj.
dej mi sílu a chuť žít,
S láskou životem chci jít.

Pane dopřej mi klidné stáří,
ať nemám tiky v mojí tváři.
Pane já vždy ctil ducha tvého,
matku syna a otce svého.

Dej ať nezůstanu nikdy sám,
Ať nepropadnu černým tmám.
Pane dopřej mým blízkým pevné zdraví,
dlouhá léta jak život praví.

Dopřej ať mé děti v míru žijí,
ať jejich statky bujně tyjí.
Dopřej pane klidné žití,
ať jsme jídlem pořád syti

Dopřej mi odvahy až povoláš mě k sobě,
až mě ponesou,
a budu ležet v černém hrobě.
O pane dej mi sílu opustit svět co mám rád,
Mou duši,život chci ti dát.

Já věren vždy stál na tvém místě,
má duše v nebi bude jistě.
To je mé jediné přání jež teď mám,
O bože motlitbou ti úctu vzdám.
Autor Medvídek@.., 10.01.2008
Přečteno 454x
Tipy 7
Poslední tipující: Čarokrásná dívka od vedle, Lorraine, Psavec, Chonglee, WhiteSkull, Dračičák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To Pretty, Milá tvůj názor ti neberu každý má rád co jeho jest.Ale jistě v něco věříš tak jako já.Děkuji za tvůj příspěvek s pozdravem medvídek.

23.01.2008 01:09:00 | Medvídek@..

KřesŤAn co? Jo ty já nenávidím

12.01.2008 16:37:00 | Pretty Woman

pěkná ...

10.01.2008 12:49:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí