Zpověď

Zpověď

Anotace: ... je částečně v nářečí

Eligiusz,
jestem tu juž,
Eligiusz,
tož zpytuj duš,
Eligiusz,
zmatený muž,
Eligiusz,
v mlčení tuš.

Modlitba křičí mezi řádky,
nemůžu tam a ani zpátky,
život je na vše příliš krátký,
k poznání vedou tajné zkratky.
Autor Inge, 13.01.2008
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí