Na cestách

Na cestách

Anotace: ... těch mých ...

Až se tati,
někdy ztratím,
volej na mě svými jmény
do propasti zatracených.
Volej na mě bez přestání,
snad uslyším tvé volání.
(To, co bylo pouhé zdání,
je jen v nebi zcela k mání.)
Až se tati,
cesty zhatí,
budu jako anděl v letu,
klanět se jen tvému světu.
Budu jako anděl strážný,
radostný a také vážný.
(Já vím, musíš býti rázný,
nech mou duši v tobě zaznít.)
Autor Inge, 23.01.2008
Přečteno 405x
Tipy 3
Poslední tipující: denebrin, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí