Kacířovo přání

Kacířovo přání

Anotace: Ne pro citáty z Bible,ale pro slušnost a lidskost.

¤Kacířovo¤ ¤přání¤ ¤-¤ ¤pohody

¤ klidu a dobrých lidských vztahů
ne pro pověst a pověru /z bible/
ale pro společnou životní pohodu

dobré vůle k přátelství
ne že někdo byl barbarsky ukřižován
ale pro štěstí a životní pohodou

vypuzení zloby,zášti,nenávisti
ne ze strachu z iluze pekla
ale pro klid a mír životní pohody

tolerance a pochopení
ne z tupé poslušnosti
ale ze soucítění pro životní pohodu

tepla a nasycení
ne z milodarů
ale z práce pro životní pohodu

člověčí srdečnosti a citu zvaného též láska
ne pro diktát z kazatelny
ale z touhy po objetí životní pohodou

zmírnění bolesti
ne sugescí přechodně
ale navracením zdraví k životní pohodě

-zastavení válek
----------------
-to barbarského vraždění pro hloupost svatých -proroků
- pro tupou odplatu-dějinné msty
-ne ve jménu svátků
- ale ve jménu živých
- ve jménu lidskosti
- ve jménu soudnosti zvané rozum
-ne na čas svátků
- ale po dobu celého života
-- zvláště i pro rok 1999 a další
¤ K TOMU JEDINÉMU PRO CO JSME NA SVÉTÉ
@LH 3
K ZIVOTU V POHODÉ
@LH 6
ne podle náboženstvích z doby archaické
ale podle humánních zásad slušného člověka
To vše, k tomu nejlepšímu, Vám dodatečně přeje

Váš kacíř
Rebelek
Autor Rebelek, 24.01.2008
Přečteno 385x
Tipy 5
Poslední tipující: Dao de, C.alwen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

31.01.2008 09:49:00 | Weylin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí