Bez víry a kajícnosti

Bez víry a kajícnosti

Anotace: Kříčím k Bohu i Osudu, ať už mi nedělají ostudu...

Křičím do pekla,
ať už si mě vezmou!!!
A ono pořád nic.
Nejspíš jsou
velice zaneprázdnění.
Nebo jsem neprošla
přijímacím řízením.
Tak fajn...
Nemusí to být hned,
že prolomím
onu "posvátnou" zeď
mezi peklem a zemí.
Třeba žádná zeď není...

Vesmír, ten tajemný,
je k nám zkrátka
lhostejný...
S vírou i kajícností,
nadějí a touhou,
plazíme se v lhostejnosti,
dnem i nocí dlouhou.
Autor Elena Suchomel, 25.01.2008
Přečteno 385x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, Psavec, vodnař, Walentine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Gratuluji,velice dobrá úvaha,třeba někomu otevře oči.

31.01.2008 19:54:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí