Volání

Volání

Anotace: Volání

Dnešní večer
tišší všech mi naslouchej
tak jako vždy
když jsem Tě vzýval z údolí stínů.

A pak jsem lásku prodal
za vůni těla,
za chtíč
a připíjel Ti na zdraví
sám sebe jsem popřel zcela.

Tak přileť ke mně zas
dosedni na svědomí moje
povznes mě či zlom mi vaz
zaplatím vším! I tím co není moje!
Tanči se mnou divoce
a vášnivě v unylém tichu
pojíme spolu divé ovoce
a snídat budem pýchu.

Tak jako tenkrát,
když jsem Tě prve vyvolal
opilý jástvím jsem se lidství smál.

Pak povečeřel jsi mé nitro
pozřel srdce tep
prokleli jsme navždy jitro
a opili se hříchy let.

Dnešní večer, tišši všech mi naslouchej
tak jako vždy, když jsem Tě vzýval
z údolí stínů
můj anděli...můj temný anděli.
Autor had, 14.02.2008
Přečteno 443x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Ishtar, Psavec, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ehm, nemylsím. Pardon za překlep.

20.02.2008 12:09:00 | had

Děkuji i když si to nemylím:)

20.02.2008 12:08:00 | had

zraješ jako víno ... a stále zvedáš laťku o něco výše ... smekám.

20.02.2008 06:51:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí