Hledači

Hledači

Anotace: hledači

Přemostit propasti
místo bourání zdí
stavět mosty
umí jen ti , co sní
kdo zbavili se svojí zlosti
kdo unikli z vlastní pasti
a malosti všedních dnů
kdo jemně kráčí pavučinou snů

Hledači ve městě ztracených
hledají naději, co možná není
opouští po cestě chtění i lpění
ve světě hladových duchů
nedají žádosti sluchu
kají se model zlacených.

Hledají, co ztraceno není
na hranici snů a bdění...
Autor had, 20.02.2008
Přečteno 401x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Zweiblumen, Ishtar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí