Slavnosti kříže 2002

Slavnosti kříže 2002

Anotace: Bůh je takový jací jsou jeho modloslužebníci, a ne že ne... ...to byla vánoční depka.

Pro slávu kříže vraždí se dnes…
Pro plné spíže bitvy se dějí…
Nechce se vzdát myšlenky na věčnost…
V kruhu semknutém ďábli se smějí...

Tak kříž stíní rozumu
Tak bohové „blízkého“ východu
…vraždit učí dítka…
Jen čísla k číslům sedají a těší se v podivném reji…
Nechca státi se statistickým údajem stávám se nepohodlným
Ve jménu víry zvěrstva se dějí…
Nechca státi se sarkastickým lokajem stávám se bezohledným
V kruhu semknutém ďábli se smějí…

„…Zbohem a dík za ryby…“
jež zhynuly tiše pod nožem a palicí…
Osud se nikdy neptá na chyby
Osud se nikdy neptá na choutky bořící…

Proč jen rým a stesk a touha
Proč jen dým a třesk a pouhá…
…náhoda ze mne neudělala štědrovečerní rybu

Být sežrán na oltáři lháře a sraba
Útěcha na polštáři – slza – je slabá…
Bez pláče a lítosti vraždí se dál
S chutí a hrdostí směje se „král“

Ďáblové v kruhu semknutém
…hrají v kostky s jeho rozumem…
INRI se sám považuje za boha
…a jako šíp v luku napnutém
chystá se vražda někde za rohem…
Ve jménu otce i syna i ducha svatého amen…
Autor Cybermud, 21.02.2008
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ST za téma a hloubku názoru.

05.05.2008 12:08:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí