Kdo je Bůh?

Kdo je Bůh?

Anotace: ...je pro mě soubor vlastností, které zušlechťují ducha a ten má sílu působit na své okolí

Sbírka: Chvilka pro ženu

Žil přesvědčen,
žil a konal,
žil nezlomen,
žil a skonal.

Znal a byl pokorný,
znal sám sebe,
znal a zůstal nezdolný,
znal a odešel do nebe.

Rozuměl myšlení,
rozuměl lidem,
rozuměl slabosti,
rozuměl síle.

Odpustil nepříteli,
odpustil sám sobě,
odpustil a nezradil,
odpustil, vše dal by Tobě.
Autor Jana Marie, 21.02.2008
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: IvoMaria
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí