Modlitba

Modlitba

Anotace: .......ale ja som ateista.....

Najvyšší
Spas moju dušu
A pomôž smäd uhasiť
Krv je život
Víno hrôzou mojou
Ženy sladkou korisťou

Najmocnejší
Pomôž mi k sebe
Nechce sa mi žiť
Utápam sa v nesmrteľnosti
Žiali smútku hriechu
V každodennej rozkoši

Modlím sa každé ráno
Keď v rakvi usínam
Kedy už zhorí
Moje telo
Kedy skončí život nemŕtveho?
Čo iba po tebe túži
A verne iba tebe slúži

Najmocnejšie sily zla
Prosím každú minútu dňa
Moja modlitba nevyslyšaná
Je pre teba zvolená
........modlím sa k Satanovi...
Autor bathory, 06.03.2008
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré +++

06.03.2008 20:01:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí