Anděl

Anděl

Anotace: Setkání se svým osobním andělem. Jedna z mých prvních básní.

Nakreslil jsem anděla,
stvořen mnou
vzal mě na křídla
nebeskou halou.

Táži se:
kam to letíme
on klaní se
to brzy zjistíme.

Anděl mě vzal do ráje,
ráje dalekého, nebeského
lesy, louky, řeky, háje,
bylo to něco překrásného.

Je čas na návrat
anděl mne pohladil, usmál se
musíš už vstávat
slíbil: zítra přijdu zase.

Za andělem se koukám
snad se někdy shledáme
sbohem krásným toulkám
vydáme se opět do ráje.
Autor MRF, 15.03.2008
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: Selidah, Nút, Severka, Varda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...

17.06.2009 22:19:00 | Selidah

Uplně vidím tvá křídla kuk neschovávej je... kam jsi je dal... ?

25.03.2008 18:11:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí