Tvé jméno

Tvé jméno

Anotace: ...

Sbírka: Kniha života

Tvé jméno znamená svítání
a proniká temnou branou noci,
vkládáš nám lásku svou do dlaní
a je skryta i v našem srdci.

Tak jako rosa v poupěti,
skrývá se láska v nás
vnořena ve věčné objetí
spřadené z citů a krás.

Vléváš nám do očí děnní svit,
v podobě písně svých úst,
v podobě úsměvů můžeš v nás skrýt
lásku,jež dává nám vzrůst.

Světlo Tvých očí konce nezná,
stejně jak láska v srdci Tvém,
jsi naše hvězda stálá a věčná,
jsi naším věčným plamenem.
Autor Akrij8, 20.03.2008
Přečteno 587x
Tipy 6
Poslední tipující: Simísek, just me, Belmon, come-past
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné

20.03.2008 13:40:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí