Víra bez omylů

Víra bez omylů

Anotace: ....

"A nezapomeň se pomodlit!"

"Otče náš,..."
Proč tohle říkat máš?
Když nevěříš,
nechceš a netoužíš.

Víra je někde jinde,
víra v lásku, v dobro,
ale ne v kostele.

Nechápete, nevíte?
Vlásku jim však zkřivíte.
Přesto žijete si v srdcích k Bohu,
toužíte po utrpení, po zlém moru.

Avšak on chtěl jenom lásku šířit,
chtěl, abychom mohli všem věřit,
zneužívalisté evangelií,
myslí si, že zemi krásnou,
lžimi pokryjí.

Čemu věřit máme?
Čemu chceme?
Prosím aspoň jednou.
Aspoň v tomhle!
Řekněte nám pravdu.
Autor come-past, 20.03.2008
Přečteno 381x
Tipy 11
Poslední tipující: vandule, Bíša, NikitaNikaT., just me, WAYWARD, Belmon
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všichni jsme věřící. Jenom každý jinak. Já věřím tomu,co mě povzbudí.

20.03.2008 19:56:00 | come-past

Nejsem věřící, ale dílko se mi aj tak líbí.

20.03.2008 19:52:00 | NikitaNikaT.

...jestli mají pravdu ti co v Boha věří se dozvíme hned po naši smrti.Už jsem hodně zvědavý,rád si s ním pokecám.

20.03.2008 14:47:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí