Co na to housenka?

Co na to housenka?

Anotace: ...co ta si o tom myslí?

Buďme poděkováni,
za dar z hůr,
byl nám bezzištně darován,
pro okamžik modlení.

Buďme na kříži,
poděkováni synu našemu,
nevzal na sebe hříchy,
vzal své tělo do náruče a děkoval.

Buďme svoji,
milovat se pro množení,
jak králíci uprostřed trav,
ničme duši, své kříže.

Jsme, co jsme?
Lidé, největší prý dar,
pro pokolení tohoto světa,
ale co na to housenka?

Co když si myslí to a samé jako my?…
Autor Láďa, 28.05.2008
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí