Promluv, Pane

Promluv, Pane

Anotace: ...mozna pro mne trochu netypicka..

Sbírka: Bohové a nazí

Promluv, Pane
uteš stvoly plané
promluv, promluv Pane
nenech padnout milované

/nenech padnout milující
do propasti tíže zvící/

Promluv, Pane
/tys vyvedls nás z tíže hříchu
tys nechal syna plakat v tichu
syna svého jediného./

- a syn plakal
tehdys mlčel, Pane
nevysušil slzy slané
tys mlčel, mlčel pane

/a syn plakal do ticha/

Promluv pane

uteš naše stvoly plané

a napoj žíznochvejnou zem.
Autor Franti, 29.05.2008
Přečteno 416x
Tipy 8
Poslední tipující: Lachailla, adida, fialová, spare
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ta se mi líbí :o)

02.06.2008 21:37:00 | Lachailla

Netypická, ale moc dobrá.

29.05.2008 18:06:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí