Duše

Duše

Anotace: Mé lásce...

Existuje Bůh?
Pakliže ano, existuje též Ďábel.
Kdo je víc? Ďábel či Bůh?
Zvolit si, toť však těžký úděl.

Proč volit Boha?
Odříkání, modlitby, nebe po smrti?
Zbytečná snaha,
klidně peklo! Hlavně život prožíti.

Jenže, pro co jen žít?
Rodina, Láska, Svoboda, Přátelství?
Já pro lásku chci tu být.
Dám za ni, co mohu nejvíc.

Ale co je nejvíc?
Mé vlastní já, duše má.
Svou duši dám mu vstříc.
Komu? Ďáblu přeci lásko má.

Satane, přijmi duši mou,
Na oplátku dej mi jeho lásku.
Nejdříve jeho, pak tvou nevěstou.
Prosím, dám svůj život za něj v sázku.

Po smrti ať jak pes trpím.
Potřebuji jeho, ne jistotu v nebeské výši.
Já vážně chci žít pouze s ním.
Předlož mi smlouvu, vlastní krví já ji podepíši.
Autor Romana666, 31.05.2008
Přečteno 432x
Tipy 1
Poslední tipující: Wor
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... za lásku?

09.06.2008 15:31:00 | Wor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí