tvé kroky

tvé kroky

Anotace: a tohle puvodne vubec nemelo byt tak. ale ten chlapec se nahle zjevil...

Sbírka: Bohové a nazí

Tvé kročeje
težce boří tmu
srdce buší
v rytmu prosí hluší
prý...zůstali jsme spolu sami
jen chlapec na kříži
líže si rány.

-tvoje kroky boří tmu –
kužele svetel
propátrají krajinu
jak tisíc slídivých očí
nikdo se za mnou neotočí
až půjdu tam – a sám
jen ten chlapec,
co mi z hrdla visí
ukřižován.

Slzavou stezkou
tmavým údolím
na branách modrých skal a skrání
před záhubou neubrání
ovci zatoulanou
nikdo.
/jen nelidsky zvící rána
Chlapce. Muže. Krista. Pána./
Autor Franti, 10.06.2008
Přečteno 381x
Tipy 4
Poslední tipující: adida, fialová, spare
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to zaujímavý....mam z toho zvlasntí dojem....libi se mi to...skvelé..ostatne jako vždy

12.06.2008 18:28:00 | adida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí