Cesta k Bohu

Cesta k Bohu

Anotace: .....no zkrátka taková nedělní cesta k Bohu.

Jednu volnou neděli,
potkal jsem dva anděli.
Říkaly mě,ty jsi debil,
dlouho jsi v kostele nebyl.

Musím jím za pravdu dát,
jinak budu v kostele stát.
Hodil jsem se do gala,
posvátná chvíle nastala.

Zvon mě už z dálky vítá,
setkání s Bohem se již chystá.
Na cestu se tedy dávám,
k cíli svému kvapem spěchám.

Před kostelem jsou davy lidí,
co se tu schází každou neděli.
Než do lavice usednu,
k Bohu hrdě pohlédnu.

Dřevo té dubové zpovědnice,
slyšelo již hříchů na tisíce,
i já se dneska tiše přidám,
z hříchů svých se vyznám.

Poté vyslechnu pár moudrých vět,
z historie,která změnila náš svět.
Na hrobě ještě svíčku rožnu,
na své blízké tak vzpomenu.

Modlitbu za spásu světa přidám,
k domovu se pak pomalu chystám.
Cestou domů se s Bohem loučím,
jen on sám ví,zda se vrátím...
Autor Lord Aragorn, 28.06.2008
Přečteno 430x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, monterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, i když asi bych neměla říkat, že jsem se trochu zasmála...:-) TAk to asi vážně nebylo míněno, že? Ale co, je fajn...

28.06.2008 15:48:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí